CONTACTEER ONS

Bezoek onze winkel

BEZOEK ONZE WINKEL

ARTE COLOR STAAT U BIJ MET CONCRETE TIPS VOOR AL UW VERFPROJECTEN

Arte Color, verfwinkel voor kleinhandel en groothandel

Maakt u plannen voor een klein of een groot verfproject? Dan ben u bij Arte Color aan het juiste adres. Wij zijn gelegen te Halle, nabij Beersel en Sint-Pieters-Leeuw, Pepingen en Tubize. In onze verfwinkel kan u terecht voor het juiste materiaal en het juiste type verf voor uw project, maar ook voor alle verfaccessoires, gaande van kwasten tot rollers en spuitapparatuur. Onze medewerkers staan u graag bij met professioneel advies bij het maken van de juiste keuzes wat betreft kleuren, technieken en materialen. Arte Color is een verfspeciaalzaak voor de kleinhandel en de groothandel. Zowel professionelen als particulieren kunnen bij ons terecht.

DE JUISTE VERF OF LAK VOOR ALLE TOEPASSINGEN

Houten ramen verven:

Houten ramen verven:

Houten ramen gaan veel langer mee als u het hout zorgvuldig en doeltreffend beschermt tegen externe invloeden als vocht en zonnestralen. Arte Color kan u helpen aan de juiste verf of beits voor uw houten ramen.

Buitenmuren verven:

Buitenmuren verven:

Uw gevel opfrissen? Dat kan u door gebruik te maken van acrylaat, silicaat, sillicone of natuurlijke verf. Een nieuw laagje verf op uw gevel geeft uw hele woning een frisse en verzorgde uitstraling, beschermt uw buitenmuren optimaal.

Binnenmuren verven:

Binnenmuren verven:

Voor het verven van binnenmuren geniet u van een enorme keuze in kleuren, technieken, afwerkingen, fabrikanten en merken. Vraag ons gerust om professioneel advies.

Metaal verven:

Metaal verven:

Ferro en non Ferro metalen vragen ieder een eigen specifieke grondlaag en eindafwerking. Deze kunnen bestaan uit acrylaat Pu, polyurethaan, epoxy en gemodificeerde alkydharsen. Tevens verkrijgbaar in verschillende glansgraden zowel toepasbaar met pistool of manueel .

Binnendeuren verven:

Binnendeuren verven:

U kan gebruik maken van een één component of twee componenten lak zowel voor pistooltoepassingen als voor manuele toepassingen. En deze kan u verkrijgen in een matte, gesatineerde of glanzende afwerking.

Contacteer ons

Contacteer ons

Uiteraard bieden wij u hierbij graag persoonlijk advies over kleuren, technieken en materiaal. Contacteer ons voor de juiste verf