CONTACTEER ONS

Bezoek onze winkel

BEZOEK ONZE WINKEL

ARTE COLOR, UW PARTNER VOOR INDUSTRIËLE TOEPASSINGEN

INDUSTRIE 

Ook voor industriële toepassingen is Arte Color een betrouwbare partner. Wij verdelen producten voor o.a. de metaalindustrie, de glasnijverheid, zware metalen, glascoatings, coatings voor vrachtwagens,… 

Wij beschikken over een uitgebreid gamma industrieproducten zoals oliën, vernissen en beitsen om te walsen en te spuiten, alsook over hoogwaardige UV-producten, zoals UV-vernis en UV-olie. Wij richten ons hier vooral op lakbedrijven, industriële parketbedrijven, schrijnwerkerijen, de houtverwerkende industrie en parketleveranciers. 

Onze industriële coatings, zoals de monocomponent en tweecomponent industrielakken, kunnen gebruikt worden voor een variëteit aan industriële toepassingen bij machinebouwers of metaalverwerkende bedrijven.

Een andere bekende soort van coating is de glascoating. Deze zorgt voor een effectieve waterafstotende laag op de buitenkant van o.a. autoruiten. Het houdt de ruiten langer schoon en zorgt tevens voor extra bescherming. Daarnaast hebben we ook de lakcoating. Deze wordt aangebracht op de lak van wagens of vrachtwagens en zorgt ervoor dat het oppervlak beter bestand is tegen invloeden van buitenaf. 

Andere producten die ook tot ons assortiment behoren, zijn brandvertragende vernis voor hout, brandwerende verf voor beton of staal en anti-corrosieverf. 

Hebt u nog technische vragen? Arte Color staat u graag bij met professioneel advies!

Breng vandaag nog een bezoekje aan onze verfwinkel te Halle, nabij Beersel en Sint-Pieters-Leeuw of contacteer ons telefonisch of via mail. Wij helpen u graag verder!