CONTACTEER ONS

Bezoek onze winkel

BEZOEK ONZE WINKEL

KOM LANGS BIJ ARTE COLOR EN ONTDEK ONS RUIM GAMMA VERVEN

Kies uit ons uitgebreid assortiment aan verven, meubellakken en toebehoren

Verven, meubellakken en toebehoren van topmerken als Caparol, ICA,Univer ppg , Rubio mono coat, PLP COATINGS . 

Arte Color uit Halle verdeelt muurverven voor binnen en buiten toepassing, meubellakken, anti corrosieverven en toebehoren van topmerken zodat u steeds zeker bent van een schitterend resultaat. Wanneer je werkt met onze kwalitatieve verven, merk je dit aan de dekkracht van de verf, maar ook aan een strakke afwerking.

Voor elke klant hebben wij de juiste producten in huis: muurverven, vulmiddelen, sierlijsten, vochtbehandelingen, binnen- en buitenmuurverven, verven voor de plastieknijverheid, parketolie en parketvernis, speciale meubellakeffecten, gevelbepleistering en gevelbescherming, anti-corrosie, waterbeitsen , solventbeitsen , meubellakken in verschillende glansgraden alsook vernissen in verschillende glansgraden.

Bij Arte Color dragen wij kwaliteit hoog in het vaandel. Wij volgen alle evoluties in de verfsector op de voet en verfijnen onze vakkennis dag na dag. Hierdoor evolueren onze technieken en ons assortiment mee met de ontwikkelingen van de markt en kunnen wij u steeds de beste oplossing bieden voor een perfect eindresultaat, aan een correcte prijs.

Wij kiezen bewust voor gerenommeerde merken die hun prestaties reeds in talloze projecten bewezen hebben, zoals Caparol, ICA, Sika, Univer en PLP Coatings. 

Wenst u meer informatie over ons assortiment? Breng vandaag nog een bezoekje aan onze verfwinkel te Halle, nabij Beersel en Sint-Pieters-Leeuw , Tubize  of contacteer ons telefonisch of via mail. Wij helpen u graag verder!

Verven

Vulmiddelen en plamuur

Sierlijsten

Vochtbehandelingen muren binnen en buiten

Plastieknijverheid

Speciale effects

Gevelbepleistering & bescherming

Anti-Corrosieverven

 

Wassen en beitsen

Meubel- en glanzende lakken

Beton herstelling

Vernissen

Bio verf

Spuitapparatuur

Schuurmiddelen

Persoonlijke beschermingsmiddelen

Kunststofproducten

Patines en vernissen

Parketbehandeling

Parketolie & parketvernis

Houtbescherming en parketafwerking

Houtbescherming & roestconservering

Wand en vloer en afdichtingstechnieken

Renovatie en onderhoud gebouwen

In beeld