Kom langs Bij verfwinkel Arte Color te Halle voor elk type verf met duidelijk advies en eerlijke prijzen!

Verf voor elke onderlaag vindt u bij ons. Ook toebehoren!

Arte Color, de verfwinkel voor groothandel en kleinhandel in Halle

Een klein of groot verfproject gepland? Kom dan zeker eerst even langs bij Arte Color, uw verfwinkel in Halle, bij Beersel en Sint-Pieters-Leeuw om goed voorbereid aan de slag te kunnen en voor een perfect eindresultaat te zorgen. Dat gaat van het juiste materiaal en type verf tot de juiste verfaccessoires van kwasten tot rollers. Uiteraard bieden wij u hierbij graag persoonlijk advies over kleuren, technieken en materiaal. Arte Color is een verfspeciaalzaak voor kleinhandel en groothandel. Zowel de professional als particulier kan dus bij ons terecht om verf te kopen.

Voor elke klus de juiste verf of lak

Houten ramen verven:

Houten ramen gaan veel langer mee als u het hout zorgvuldig en doeltreffend beschermt tegen externe invloeden als vocht en zonnestralen. Arte Color kan u helpen aan de juiste verf of beits voor uw houten ramen.

Buitenmuren verven:

Uw gevel opfrissen? Dat kan u door gebruik te maken van acrylaat, silicaat, sillicone of natuurlijke verf. Een nieuw laagje verf op uw gevel geeft uw hele woning een frisse en verzorgde uitstraling, beschermt uw buitenmuren optimaal.

Binnenmuren verven:

Voor het verven van binnenmuren geniet u van een enorme keuze in kleuren, technieken, afwerkingen, fabrikanten en merken. Vraag ons gerust om professioneel advies.

Metaal verven:

Ferro en non Ferro metalen vragen ieder een eigen specifieke grondlaag en eindafwerking. Deze kunnen bestaan uit acrylaat Pu, polyurethaan, epoxy en gemodificeerde alkydharsen. Tevens verkrijgbaar in verschillende glansgraden zowel toepasbaar met pistool of manueel .

Binnendeuren verven:

U kan gebruik maken van een één component of twee componenten lak zowel voor pistooltoepassingen als voor manuele toepassingen. En deze kan u verkrijgen in een matte, gesatineerde of glanzende afwerking.

Arte Color

Adres:
Edingensesteenweg 244
02 361 66 06 Halle
02 361 66 06
artecolor@skynet.be

Openingsuren:
Ma-Vrij: 8u30-12u en 13u-18u
Za: 10u -12u en 13u-15u

Contacteer ons voor de juiste verf